0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sød, syrlig og en anelse kras: Gurkemeje- og ingefærsdressing

En indsmigrende dressing, som er god at ty til, når et halvt spidskål eller andre kålhoveder ligger i grøntsagsskuffen og ser triste ud. På én gang sød, syrlig og en anelse kras. Og faktisk ganske sund med al den friskrevne ingefær og gurkemeje.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

8-10 spsk. olivenolie
5 spsk. citron eller limesaft
1 fintrevet frisk ingefærknold på størrelse med en tommelfinger
1 fintrevet frisk gurkemejeknold på størrelse med en lillefinger
3-5 spsk. ahornsirup
et nip salt

Sådan gør du:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce