0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Som tilbehør til sommerens grillmad: Grov mos med radiser og brøndkarse

En grov mos med masser af smør, urter og citronskal smager forrygende som tilbehør til sommerens grillmad, men er også en dejlig ret i sig selv blot serveret med lidt sprødt på toppen. Kan serveres som en lille forret eller som én af flere retter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 10 min.
Samlet tid: 30 min.

1 kg kartofler
4 forårsløg
1 lille bundt persille
skallen af 1 citron
100 g smør
2 tsk. salt
brøndkarse, radiser, olivenolie og friskkværnet sort peber til servering

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.