0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Artichauts vinaigrette: Artiskokker med den perfekte vinaigrette

Artiskokken med sine tidselspidser og armerede ydre ligner en grøntsag, der ikke vil spises. Men det skal den. I Frankrig er en artiskok med vinaigrette almindelig kantinemad på skolerne – som forret! De heldige franske børn spiser dem kolde, så det gør vi også, mens vi dypper bladene i vinaigrette.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

Artichauts vinaigrette hedder det på fransk, og dér spiser skolebørn det såmænd i skolekantinen.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

kogte artiskokker
4 store artiskokker
en halv citron
salt

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.