0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fyldte dadler med kammuslinger og feta

Når jeg har gæster og serverer disse fyldte dadler, er de altid en stor succes. Generelt er jeg ikke så vild med at gøre for meget ved ingredienser, der i sig selv er så perfekte som kammuslinger, men jeg gjorde en undtagelse, da jeg en dag stod med nogle kammuslinger, der var blevet tilovers, og det er stadig en af de opskrifter, jeg laver igen og igen. Du kan forenkle den ved at udelade kammuslingerne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nira Kehar
Foto: Nira Kehar
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst