Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Grøn glæde. Der blev snittet og anrettet, smagt og noteret på københavnerrestauranten BioMio, da det danske mesterskab i salat blev afholdt i sidste uge. Dommerpanelet bestående af bl.a. madskribent Tina Scheftelowitz (nederst til venstre) kårede 5 vindersalater, og nu er det op til MAD's læsere at finde den endelige salatmester.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Se alle vinderopskrifterne

Fem fantastiske salater er gået videre i Politikens læserkonkurrence. Prøv dem!

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Margrete Moore har taget den fem timer lange biltur fra Ulfborg i det nordlige Vestjylland til restauranten BioMio i Københavns pulserende Kødby, men hun trodser al køretræthed og trykker energisk sin skarpe grøntsagskniv igennem de kogte kartofler, der er en af de bærende ingredienser i hendes konkurrencesalat.

»Jeg ville ønske, at jeg havde helt nye, sprøde kartofler, som lige er gravet op af jorden og er nemme at pille skrællen af. Men jeg har valgt kategorien ’sommersalat’, og derfor er vi jo lidt uden for sæson. Så dommerne må nøjes med de her kartofler«, siger Margrete Moore og fortæller, at hun har opfundet sin salat særligt til denne begivenhed.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden