0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Den store sylteguide: Sådan laver du spændende sager af havens frugt og grønt

Lav marmelader, chutneyer og andre syltede sager til dine gæster.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Annette Nyvang
Foto: Annette Nyvang

Syltning. Få inspiration til at sylte i efterårsferien.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Brug efterårsferien på at konservere årstidens frugter og grøntsager eller hiv nogle bær op af fryseren og lav hjemmelavede marmelader og syltetøj som kan nydes gennem vinteren.

Her er inspiration til hvordan du kan sylte alt fra brombær til drueagurker.

BÆR
Længes du efter sommeren kan du prøve denne eller Anne Hjernøes

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce