0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fiskefrikadeller med tatarsovs, smørstegt grønkål og sellerifritter

Fiskefrikadeller med pomfritter er en genganger i børnefamilien. Her er fritterne lavet af selleri, og retten har fået selskab af smørstegt grønkål og fed tatarsovs.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Sara Galbiati
Foto: Sara Galbiati

Deller. Sellerifritterne til fiskedellerne bliver ikke sprøde som pommes fritter, men de har en lækker smag fra knoldsellerien. Den hjemmerørte tatarsauce giver mere velsmag.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Begynd med sellerifritterne. Opvarm ovnen til 200 grader. Skræl knoldsellerien, og skær den i grove skiver. Skær nu lange pomfritter af skiverne, og vend dem i olie og godt med salt. Fordel dem i en bradepande med bagepapir. Bag sellerifritterne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre. Rør lidt rundt i dem undervejs. Lav fiskefrikadellerne, imens fritterne er i ovnen.

2. Fiskefrikadeller: Fjern evt. fiskeben, og kør fisken til fars i foodprocessoren, og bland de øvrige ingredienser i. Form til deller, og steg dem på en varm pande i kokosolie eller smør.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere