Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Trip Traps Get-a-Grip brillerer ved at kunne deles i to, så den både kan benyttes som stegepincet, palet og serveringsbestik.
Foto: Torben Greve

Trip Traps Get-a-Grip brillerer ved at kunne deles i to, så den både kan benyttes som stegepincet, palet og serveringsbestik.

Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Madpincetter kan det hele

Håndter alt lige fra bøffer til de mindste peberkorn nemt og bekvemt med det enkle værktøj pincetten, der har fået vokseværk.

Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Madpincetter er den forvoksede version af pincetten, som kan bruges til at håndtere store og små maddetaljer. Vi har set på seks af slagsen til både køkken og bord.

Den svenske designer Stig Ahlström er manden bag den funktionelle pincet Pick Up i Design House Stockholms sortiment.

Pincetten er designet til både at kunne bruges i madlavningen, serveringen og som spisepinde. Toppen er udstyret med en fjeder, der gør den nem at betjene.

Pick Up fås i en lille version i plast og en stor version i jamjuree-træ. Plastversionen føres i farverne sort og hvid og kan i modsætning til træversionen komme i opvaskemaskinen.

Design House Stockholm Pick Up Pris - 115 kroner Forhandler - Illums Bolighus Mere indo. - www.illumsbolighus.dkStrømlinet Med hjælp fra designerne Claus Jensen og Henrik Holbæk har Eva Solo efterhånden fået en række grillprodukter på markedet, heriblandt den strømlinede grillpincet, der egner sig til udendørs såvel som indendørs brug.

Pincettens vinklede gribeflade gør det nemt at få fat i de mindre stykker på panden eller grillen.

Pincetten fås i to størrelser, hvoraf den største primært er beregnet til brug på udendørsgrill. Grillpincetten er udført i rustfrit stål og måler 29 cm i den mindste udgave.

Eva Solo grillpincet Pris - lille, vejl. udsalgspris 169,75 kroner Nærmeste forhandler - www.evadanmark.com

Praktisk
Det danske firma Steel Function har i samarbejde med designeren Jørgen Hjørdie nytænkt pincetten og tilføjet et knæk på den klassiske model.

Pincettens knæk sikrer, at den ikke glider ned på panden og oven i maden, men forbliver på pandens kant. Knækket kan også benyttes som støttefod, så pincetten ikke griser bordet til, når den ikke er i brug. Pincetten er udført i rustfrit stål.

Steel Function De Luxe madpincet Pris - vejl. udsalgspris 79,95 kroner Nærmeste forhandler - oplyses på tlf. 86 83 64 11


Multi- funktionel
Der kan ryddes ud i køkkenskufferne med pincetten Get-a-Grip fra Trip Trap. Get-a-Grip brillerer ved at kunne deles i to, så den både kan benyttes som stegepincet, palet og serveringsbestik.

Pincetten er udført i teaktræ og kan derfor uden problemer benyttes på de sarte teflonpander, men en tur i opvaskemaskinen kan den ikke klare. Vask i stedet pincetten i hånden og behandl den med almindelig madolie.

Trip Trap Get A Grip Pris - vejl. udsalgspris 199,95 kroner Nærmeste forhandler - www.triptrap.dk


Enkel klassiker
Den forvoksede udgave af den almindelige husholdningspincet er kendt af de fleste. Her er det en madpincet fra J. A. Henckels udført i rustfrit stål og med rillede tænger, der gør grebet omkring madvarerne mere sikkert.

J.A. Henckels madpincet Pris - 79,95 kroner Forhandler - Illums Bolighus Mere info. - www.illumsbolighus.dk


Elegant

Stegepincetten Edge fra det svenske firma Sagaform er designet af franskmanden Pascal Charmolu og indgår i en større serie af knive og køkkenredskaber. Stegepincetten er udført i rustfrit stål og har beskyttende silikonehætter, der kan fjernes efter behov. Stegepincettens tyngdepunkt gør, at den kan balancere på bord- pladen uden at røre med spidserne, så der ikke plettes på bordet.

Sagaform Edge stegepincet Pris - vejl. udsalgspris 139 kroner Nærmeste forhandler - kontakt New Wave på tlf. 43 43 71 00.


Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden