Foto: Joachim Adrian
Vin

Vintest: 20 vilde vine, der passer til vildt kød

Hvad skal du drikke til fasan og vildt? Politikens vinanmelder har lavet en grundig test - og vi skal op i den dyre ende for at finde vinderen.

Vin
FOR ABONNENTER

Som det tydeligt fremgår af fordelingen af vine, er pinot noir den helt oplagte vin til fasan. Især hvis fasanen ledsages af en kompot af bær – ribs, rønnebærgele eller tyttebær. Det rødfrugtige element gør, at også meget frugtdrevne og unge pinoter spiller fint med – f.eks. de ret kølige, frugtintensive oversøiske vine fra kølige vækstzoner. Men til selve fasankødet – som endelig ikke må tilberedes for længe, så bliver det tørt som ind i helvede! – er der nu ikke noget som en 8-12 år gammel, gerne lidt rustik, rød bourgogne.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce