Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian
Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vintest: 20 vilde vine, der passer til vildt kød

Hvad skal du drikke til fasan og vildt? Politikens vinanmelder har lavet en grundig test - og vi skal op i den dyre ende for at finde vinderen.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Som det tydeligt fremgår af fordelingen af vine, er pinot noir den helt oplagte vin til fasan. Især hvis fasanen ledsages af en kompot af bær – ribs, rønnebærgele eller tyttebær. Det rødfrugtige element gør, at også meget frugtdrevne og unge pinoter spiller fint med – f.eks. de ret kølige, frugtintensive oversøiske vine fra kølige vækstzoner. Men til selve fasankødet – som endelig ikke må tilberedes for længe, så bliver det tørt som ind i helvede! – er der nu ikke noget som en 8-12 år gammel, gerne lidt rustik, rød bourgogne.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden