Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Torben Greve/POLFOTO
Arkivfoto: Torben Greve/POLFOTO
Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvad skal du drikke til stenbiderrogn? Her er 20 gode vinbud

Vi bad en række leverandører komme med deres bud på chardonnay til henholdsvis stenbiderrogn og spicy rejer inden for to prisklasser. Ikke overraskende klædte slanke franske vine rognen bedst, hvorimod rejerne kunne klare mere fedme og tyngde.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Alle de anbefalede vine til stenbiderrogn, blinis, cremefraiche og rødløg kommer fra Bourgogne, og de fleste var rene, slanke, friske, syrerige og elegante. Det var da også ventet med den opgave.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden