Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Per Folkver
Arkivfoto: Per Folkver
Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ugens vintest: Vinderen er en elegant nebbiolo fra spektakulær skråning i alpedal

Ugens vin fra Lombardiet har kant og en nærmest ’svævende’ karakter.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Nebbiolo er meget tæt forbundet med Piemonte, hvor mere end 80 procent af alle hektar af druesorten i Italien forefindes. I naboregionen Lombardiet i det nordlige Italien findes dog en lille enklave, hvor man som det eneste andet sted har en historisk og konstant kvalitetsproduktion af nebbiolovine. Det foregår i den smalle, øst-vest-løbende Valtellina-dal tæt på grænsen til Schweiz.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden