Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Martin Bubandt
Arkivfoto: Martin Bubandt
Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kan jeg få et glas vin mere? Østrigsk vinder er frisk og passer fint til lette retter

Stort markedsførte østrigske vine hænger sammen med høj kvalitet.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I forhold til sin størrelse og mængden af vin spiller Østrig en uforholdsmæssig stor rolle i medierne og på de bedste restauranters vinkort. Foruden en meget markant og konsekvent markedsføringsindsats de sidste 10-15 år hænger dette tæt sammen med en meget høj gennemsnitskvalitet.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden