Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Jacob Ehrbahn
Arkivfoto: Jacob Ehrbahn

Det er en god ide at bruge tid på at overveje, hvilke vine, man vil servere til grillmaden. Den samme vin vil ikke fremstå lige god til alle retter.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken tester vine til grillmad: Intense vine med høj alkohol kan klare røgen, sødmen og fedtet i kødet

Politiken har testet vine til tre slags grillmåltider: laks med salat, kylling med majs og zucchini og lam med smørdampede gulerødder.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Selv om der i dag grilles i alle sæsoner, er der næppe tvivl om, at antallet af grillmåltider topper i disse uger. Her følger et par generelle råd til den tilhørende vin, og resultatet af vores test af vine til et par konkrete retter.

Kampagnetilbud: Prøv 1, 2 eller 3 måneder for 299,-

Lige nu kan du i bestille et abonnement, der passer til dine læservaner til en særlig pris.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden