Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Thomas Borberg
Arkivfoto: Thomas Borberg
Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken tester rosévine: Kvaliteten af de lyserøde dråber er blevet meget bedre

Der er noget befriende enkelt over et glas kølig rosévin på terrassen. Og heldigvis bliver der i dag lavet bedre rosé end før.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Jeg har nyligt været i det nordvestlige USA. Ude ved kysten var der overalt skilte, som advarede mod tsunami og anviste flugtveje. Det var lidt en overraskelse, at der er så stor risiko på de kanter. Jeg læste også den nye udgave af det store vinmagasin Wine Spectator, som havde fokus på bl.a. rosévin. Denne vintype er blevet ekstremt populær i USA, og man venter nærmest en tsunami af solgte rosévine denne sommer. Det er relativt nyt, at amerikanerne sværger til de lyserøde dråber – for nogle årtier siden var den en meget solgt vintype, kaldet blush wine, ofte lavet på zinfandel. Det var en skrækkelig halvsød satan, som var deres svar på rosé Mateus fra Portugal.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden