0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vintesten: Spansk drueklassiker er værd at kende helt alene

Den spanske drueklassiker garnacha oplever en renæssance for tiden, og flere har opdaget, at den kan være frisk og slet ikke bombastisk, selv om den er kraftig på både smag og alkohol.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Thomas Borberg
Arkivfoto: Thomas Borberg

Garnacha dyrkes i mange forskellige regioner, bl.a. som her i Languedo-Roussilon.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Garnacha tinta, eller grencahe noir, som mange kalder den, er mest kendt som blandingsdrue, men månedens tematest afslører, at den er værd at lære at kende helt alene.

Garnacha, grenache, cannonau, aragones, alicante, granaxa, ocai rosso … kært barn har mange navne. Og kær er druesorten med de mange synonymer blandt alverdens vinproducenter.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter