0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vinanmeldelse: Vi drikker for få bobler

Mousserende vin fra Franciacorta er stjernen i denne uges vinanmeldelse.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Bobler. Vi skal drikke flere bobler til maden mener Thomas Ilkjær.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nu er foråret her – i hvert fald i vinmæssig sammenhæng – med både mousserende vin, et par hvidvine og en rosé.

Og lad os da bare i en generelt fin uge slå et slag for boblerne. Både til at byde de varmere tider velkommen og som ledsager ved bordet, for vi drikker alt for lidt mousserende vin til maden.

30 - 70 KRONER

Ventoux Terrasses 2013 ChÂteau Pesquié Rhône, Frankrig

Philipson Wine, 59,95 kr. v. 12 fl.

Fyldig og pænt koncentreret vin med toner af hvedeøl, hindbær, ribs og lidt vingummibamse. Pæn friskhed med tør afslutning. Til en fyldig salat med andebryst.