0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Det mystiske hul i jorden

Kapitel 3: Alle spor tyder på, at danskerne gemte skatten der, hvor Sisimiuts lufthavn ligger i dag. Med hjælp fra lokale studerende lykkes det at finde en tunnel, der fører to meter ned i ingenting, og ingen kan forklare, hvad den dog skal bruges til.

FOR ABONNENTER

Med tre dage tilbage til at finde skatten var det med en vis glæde, jeg kunne overbringe nyheden til Christine Løventoft – den lokale museumsleder, som var blevet en afgørende hjælper i vores jagt efter skatten.

»Vi har jo samlet et search team«, fortalte jeg hende, mens hendes grå firehjulstrækker slog et sving ved grillen på Sisimiut Havn og gassede op. To aftener forinden var vi stødt på en flok ingeniørstuderende på byens hovedgade, og de havde straks meldt sig parate til at deltage i jagten. Nu havde jeg tilkaldt dem for at hjælpe med at undersøge det nok mest interessante af mulige gemmesteder.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden