0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Melissa Kühn Hjerrild
Foto: Melissa Kühn Hjerrild

Han smiler og drømmer om undergang

Skuespilleren Thomas Hwan er lige så jysk som sin far. Og det er ikke så lidt. Samtidig er han det overhovedet ikke. Han blev efterladt i et tæppe foran porten til et børnehjem i Seoul som spæd vedhæftet en seddel med hans fødselsdag. For Hwan, der er kendt fra DR’s ’Bedrag’ og er aktuel i ’Højskolesangbogen’ på Det Kongelige Teater, betyder det, at han ikke rigtig hører til noget sted.

FOR ABONNENTER

Jeg kan godt lide ham kineseren«, siger Hanne, en kvinde på 64.

Kineseren er skuespilleren Thomas Hwan, der sidder i et hjørne af værtshuset Funchs Vinstue i det indre København med en guldøl.

Gennem en halv times jovial snak når den midaldrende kvinde at kalde Thomas Hwan for kineser, koreaner og thai. Hun taler indforstået med ham om yoga, noget hun har dyrket i mange år, og som hun tager for givet, at asiaten selv har godt styr på.

Hwan smiler fregnet til Hanne, skåler og siger, at han også godt kan lide hende.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden