0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hop med ned i kaninhullet i ny podcast: Mød Rikke, Flemming, Brian og Morten, der ikke tror på coronapandemien

I podcastserien ’Alex og kaninhullet’ tager journalist Alexander Sjöberg dig med ind i kernen af et miljø med tusindvis af danskere, der nægter at gå med mundbind, er imod vacciner og mener, at en ondsindet verdenselite har skabt coronapandemien.

Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Flemming Blicher råber demonstranter op foran Christiansborg.

Alex og kaninhullet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Alex og kaninhullet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

De vil afsætte Mette Frederiksen. De nægter at gå med mundbind. Flere af dem mener, at en ondsindet verdenselite har skabt en planlagt pandemi - en plandemi. Tusindvis af danskere er blevet en del af et miljø i Danmark, der kalder til modstand mod coronanedlukning, vacciner, mundbind og kontrol. De har mødt hinanden på nettet, og nu går de på gaden, uge efter uge. I månedsvis har journalist Alexander Sjöberg fulgt dette miljø, og nu tager han dig med ind i kernen for at møde en række af landets mest engagerede aktivister for at forstå, hvordan de endte her, midt i et slag om sandheden.

Mød Rikke Hauge i afsnit 1:

Alex og kaninhullet

#1: Den røde pille
#1: Den røde pille

Henter…

En dag undrede Rikke Hauge sig. Var der en anden sandhed om terrorangrebet ved en Ariana Grande-koncert i Manchester end den, de fleste kender til? Rikke Hauges nysgerrighed førte til en ny måde at se verden på, og hun måtte træffe et valg. For fortsatte hun ad denne sti, ville der ikke være nogen vej tilbage. I dette afsnit får du også en introduktion til det coronaskeptiske miljø i Danmark og dets mange forgreninger og den kultur, de har skabt for sig selv.


Mød Flemming Blicher i afsnit 2:

Alex og kaninhullet

#2: Strålefare
#2: Strålefare

Henter…

Det startede med frygt for 5G. Siden sluttede Flemming Blicher sig til coronaskeptikerne. Siden har hans liv handlet om det, og kun det, og Flemming Blicher er blevet en af landets førende kritikere af regeringens coronanedlukning. Men det har krævet store personlige ofre at gå ind i miljøet.


Mød Brian Bjørnssøn og Morten Jacobsen i afsnit 3:

Alex og kaninhullet

#3: En gammel kending
#3: En gammel kending

Henter…

De går i sort tøj, laver larm og gør alt, de kan, for at vise deres utilfredshed med regeringen. Gruppen Men In Black blev landskendt i vinteren 2021. Nok er gruppen ny, men mange af de dynamikker, der har skabt dens succes, er gammelkendte. Og en aften i Københavns Nordvestkvarter møder journalist Alexander Sjöberg en gammel kending, der - præcis som Men In Black - har gjort det til sit særkende at være god til sociale medier.