0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Lyt til Ibyens Brevkasse: »Jeg håber hun er meget liderlig nu, for det hjælper«

Denne sommer redder Ibyens Kærlighedsbrevkasse romantikken. Brevkasseredaktør Felix Thorsen Katzenelson inviterer over fire fredage forskellige gæster ind i podcaststudiet for at svare på store og små kærlighedsspørgsmål og løse hjertedilemmaer. Første afsnit er direkte fra urinstøvet på Roskilde Festival.

Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
Ibyens brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Ibyens brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ibyens Kærlighedsbrevkasse

Ibyens brevkasse #1 - Roskilde Festival og sommerflirts
Ibyens brevkasse #1 - Roskilde Festival og sommerflirts

Henter…

Det blæser på Roskilde Festival, så teltene er lige ved at løfte sig. Musikken er i fuld gang, og mens øllene tømmes, så fyldes hjerterne. Og hvor der er hjerter, er der smerter, så Dr. Love har taget kærlighedsbrevkassen med for at lindre.

Han har allieret sig med DJ og radiovært Mads Axelsen, musikeren Selma Judith og Politikens egen anmelder og podcastvært, Lucia Odoom.

Jeg håber virkelig hun har lyst til at have en masse sex. Det er deprimerende, men jeg tror jeg ville tage mine forventninger ret langt ned og sige »Okay, han har pæne hænder, det gør vi«

Sammen svarer panelet blandt andet på spørgsmål om, hvordan man scorer på festival, hvordan man hævner sig over en ekskæreste, og om man må være sammen med nogen, der har en kæreste. Og så er der et spørgsmål om, hvordan man kommer i gang med at date efter lang tids pause:

Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Selma Judith, Lucia Odoom, Mads Axelsen og Felix Thorsen Katzenelson

»Jeg håber, hun er meget liderlig nu, for det hjælper. Jeg håber virkelig, hun har lyst til at have en masse sex. Det er deprimerende, men jeg tror, jeg ville tage mine forventninger ret langt ned og sige »Okay, han har pæne hænder, det gør vi««.

Sådan lyder det fra musikeren Selma Judith til single-spørgeren, der gerne vil have gang i sin sommer.

Lyt med og øg chancerne for en sommerscoring!

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts