0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
Ibyens brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lyt til Ibyens Brevkasse: »Du skal sætte dig på et spejl. Du bliver simpelthen nødt til at se dine kønsdele og dit underliv fra alle mulige vinkler«

Denne sommer redder Ibyens Kærlighedsbrevkasse romantikken. Brevkasseredaktør Felix Thorsen Katzenelson inviterer over fire fredage forskellige gæster ind i podcaststudiet for at svare på store og små kærlighedsspørgsmål.

Ibyens brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ibyens Kærlighedsbrevkasse

Ibyens brevkasse #2 - Sommervarm homo-erotik
Ibyens brevkasse #2 - Sommervarm homo-erotik

Henter…

SÅ er der sommervarm homo-erotik i din podcast-app!

Homo- og queerkærligheden, den kærlighed, der er som al anden kærlighed – smuk, besværlig, klistret og krævende - men som så alligevel har sine helt egne udfordringer. Det er den kærlighed, vi fejrer i dagens afsnit.

For hvordan taler man om homosex med sine heterovenner? Det vil en spørger gerne vide, og til det har paneldeltager og radiovært Mathias Helt et svar: Lær dine egne kønsdele at kende, og begynd så at tale om dem, og det sex, du dyrker med dem:

»Du skal sætte dig på et spejl. Du bliver simpelthen nødt til at se dine kønsdele og dit underliv fra alle mulige vinkler, for du ser det ellers kun fra den kedelige vinkel. Prøv med et spejl, men lad være med at tage billeder af det, for du glemmer at slette det på din telefon«.

Udover Mathias Helt har Dr. Love allieret sig med kritiker Linea Maja Ernst og Robin Andersen, der er non-binær og netop har medvirket i en dokumentarfilm om queer-kærlighed.

Sammen svarer panelet blandt andet på spørgsmål om, hvad du skal gøre, når hetero-vennen synes, det er sjovt at være ’homoturist’ på våde byture og hvordan, du håndterer en kæreste, der ikke bryder sig om, at du er begyndt at gå med øreringe.

Så smid tøjet og lyt med.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?