Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mie Brinkmann
Foto: Mie Brinkmann

Tidligere har man kunne besøge kussomaten, for at se nærmere på sine kønsdele. Blandt andet her på Roskilde Festival 2011.

Ibyens brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ibyens brevkasse giver sexede råd i podcast: »Du skal sætte dig på et spejl. Du bliver simpelthen nødt til at se dine kønsdele og dit underliv fra alle mulige vinkler«

Denne sommer redder Ibyens Kærlighedsbrevkasse romantikken. Brevkasseredaktør Felix Thorsen Katzenelson inviterer over fire fredage forskellige gæster ind i podcaststudiet for at svare på store og små kærlighedsspørgsmål.

Ibyens brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ibyens brevkasse #2 - Sommervarm homo-erotik
Ibyens brevkasse #2 - Sommervarm homo-erotik

Henter…

SÅ er der sommervarm homo-erotik i din podcast-app!

Homo- og queerkærligheden, den kærlighed, der er som al anden kærlighed – smuk, besværlig, klistret og krævende - men som så alligevel har sine helt egne udfordringer. Det er den kærlighed, vi fejrer i dagens afsnit.

For hvordan taler man om homosex med sine heterovenner? Det vil en spørger gerne vide, og til det har paneldeltager og radiovært Mathias Helt et svar: Lær dine egne kønsdele at kende, og begynd så at tale om dem, og det sex, du dyrker med dem:

»Du skal sætte dig på et spejl. Du bliver simpelthen nødt til at se dine kønsdele og dit underliv fra alle mulige vinkler, for du ser det ellers kun fra den kedelige vinkel. Prøv med et spejl, men lad være med at tage billeder af det, for du glemmer at slette det på din telefon«.

Udover Mathias Helt har Dr. Love allieret sig med kritiker Linea Maja Ernst og Robin Andersen, der er non-binær og netop har medvirket i en dokumentarfilm om queer-kærlighed.

Sammen svarer panelet blandt andet på spørgsmål om, hvad du skal gøre, når hetero-vennen synes, det er sjovt at være ’homoturist’ på våde byture og hvordan, du håndterer en kæreste, der ikke bryder sig om, at du er begyndt at gå med øreringe.

Så smid tøjet og lyt med.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden