0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Kan Lars Løkke Rasmussen holde sammen på blå blok?

Nedtælling til valget
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør tredje afsnit af Politikens politiske sommer-podcast: Det er vind eller forsvind. Kan Lars Løkke Rasmussen holde sammen på blå blok?

I en tid med politisk opbrud går Politikens podcast ’Nedtælling til valget’ tæt på magtkampene på Christiansborg. I fire afsnit sætter Anders Bæksgaard og Carl Emil Arnfred partierne, valgtemaerne, statsministerkandidaterne og kampagne-strategierne under lup. Lyt til tredje afsnit, der går tæt på statsminister Løkkes kamp for at holde sammen på blå blok.

Nedtælling til valget

Nedtælling til valget

#3: BLÅ BLOK
#3: BLÅ BLOK

Henter…

Statsminister Lars Løkke Rasmussen går sit vigtigste politiske år i møde. Taber han valget, er forudsigelsen, at han er totalt ude af dansk politik efter årtier i manegen.

Valget skal vindes ved at så tvivl om rød bloks - og ikke mindst S-formand Mette Frederiksens - udlændingepolitik.

Dansk Folkeparti vil i regering, men det skal være uden Liberal Alliance. Samtidig blokerer Thulesen-Dahl og S-formand Mette Frederiksen for en række liberale mærkesager.

I tredje afsnit af ’Nedtælling til valget’ spørger vi, om Løkke kan holde sammen på blå blok de næste ti måneder?

Idé, tilrettelæggelse og interview: Anders Bæksgaard og Carl Emil Arnfred

Produktion: Sille Westphal, Kathrine Eggert Wadsholt og Christine Runøe

Podcastredaktør: Nina Kragh


Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden