0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Bogfolk: Uge 41 - Svetlana Alexijevitsj, Maria Marcus, Kirsten Hastrup, Texas Longhorn og Det Lille Bogtyveris store finale

Lyt til ugens litteraturpodcast fra Politikens Boghal med Jes Stein Pedersen.

Margarita Kabakova, Creative Commons
Foto: Margarita Kabakova, Creative Commons
Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I dagens litteraturpodcast retter vi i særlig grad opmærksomheden mod den fantastiske nobelprismodtager, hviderussiske Svetlana Alexijevitsj, som mere end nogen anden har skrevet om det sovjetiske imperiums sammenbrud.

Men det skal også handle om orgasmer. Hvad mener en yngre feminist om sexologen Maria Marcus’ bog ’Kom du? Vi kigger også på det vilde litteraturmagasin Texas Longhorn - et magasin om litteratur, der fuldstændigt ligner en udgave af Se og Hør.

Så snakker vi om Kirsten Hastrups smukke bog om Thule. Og så er det slut med sagaen om Bogtyveriet i Møllegade: Har Paul Auster hele tiden haft en finger med i spillet?

Gæster: Tine Roesen, Kizaja Routhe Mogensen, Karen Dich og Sandra Brovall

Vært: Jes Stein Pedersen

I redaktionen: Bille Sterll

Bogfolk kan høres her:

Hør også Bogfolk som podcast på bl.a. voress egen side, i iTunes og i Politikens nye app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.