0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Politikens podcast Bogfolk fortæller om Halfdan Piskets intime familiebrev

PODCAST: Frit Flet prisen, Politikens 'lillesøsterpris' gik i år til Halfdan Pisket for de tre graphic novels i hans trilologi: Desertør, Karkelak og Dansker. I ugens Bogfolk kan du høre ham fortælle om sine tegnede romaner, om hvordan de blev til, og om hvordan de bragte ham tættere på sin far.

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Halfdan Pisket er aktuel med sit afsluttende bind ’Dansker’ i sin prisbelønnede trilogi af graphic novels om sin fars liv som gæstearbejder og kriminel i Danmark.

»Den er et slags intimt brev til min familie, som alle jer andre kan få lov til at kigge ind i«, fortæller Halfdan Pisket i ugens Bogfolk, hvor han taler med Jes Stein Pedersen om den måde, hans tegnede fortællinger blev til og hvordan de voksede til et sprog, som gjorde det muligt både for ham selv og faderen at nærme sig hinanden på en ny måde.

Gæst: Halfdan Pisket

Redaktion: Jes Stein Pedersen og Hanne Budtz-Jørgensen

Hør også alle andre afsnit af Bogfolk på pol.dk, som podcast i bl.a. iTunes og i Politikens nye app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere