0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

'Hvis der var krig i Norden'

PODCAST: Forfatter og fredsaktivist Janne Teller gæster ugens Bogfolk, hvor vi går helt tæt på flygtningekrisen, vender den på hovedet og tilbage igen.

FOLKVER PER
Foto: FOLKVER PER
Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvis nu der var krig i Norden, hvor ville du tage hen?

Fredsaktivist og forfatter Janne Teller, som selv er anden generationsindvandrer fra Tyskland, vender disse års flygtningekatastrofe på hovedet med historien ’Hvis der var krig i Norden.’

Tellers historie flygter folk fra Mellemøsten og Nordafrika ikke mod nord. Det er os danskere, der flygter mod syd. På flugt fra krigen mod Sverige og Norge, som har smadret Danmark.

’Hvis der var krig i Norden’, som netop er blevet trykt i Politikens sektion ’Bøger’, er oprindeligt skrevet for mange år siden og udgivet i 12 europæiske lande som en lille bog, der ligner et pas.

Janne Teller har tilpasset scenariet, så det passer til hvert enkelt land, og især lande som Sverige og Tyskland har taget bogen til sig, og bruger den flittigt i flygtningedebatten.

Vært: Jes Stein Pedersen

Gæst: Janne Teller

Redaktion: Jes Stein Pedernsen og Hanne Budtz-Jørgensen

Hør også alle andre afsnit af Bogfolk på pol.dk, som podcast i bl.a. iTunes og i Politikens nye app 'Politiken Podcast', som kan hentes i app store.

Bruger du en android-tablet eller -mobil kan du tilføje feedet til din podcast-app.

Læs mere:

Annonce

Læs mere