Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør podcast: Line Knutzon er en sortseende jubelidiot

Jes Stein Pedersen har i ugens program besøg af Line Knutzon og Knutzons karakter, Camille Cloud. Det blev til en ærlig og klog samtale om at være menneske, det fantasiløse samfund og om umulighederne ved at forstå politik i dag.

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Jeg er 52 år og dum i fuckinghovedet«, udbryder hun, når samtalen netop falder på at forstå politik i dag. Knutzon er med egne ord en ‘sortseende jubeloptimist’.

Hun er aktuel med bogen 'Camille Clouds brevkasse'. Camille Cloud er en voldsomt succesfuld selvhjælpsguru-type, der har knækket koden til det gode liv, og nu, som en slags messias, igennem sin brevkasse skal hjælpe andre. Knutzons karakter Camille Cloud er billedet på det fantasiløse samfund. Hun har en brevkasse, men kommer kun med råd som er quickfixes, eller med svar som “Sådan er loven”.

Karakteren Camille Cloud dukkede første gang op i ‘Frit Flet’, den anmelderroste bog som Knutzon skrev i fællesskab med Mette Moestrup og Naja-Marie Aidt. Sidenhen har hun haft en spalte i Weekendavisen, hvor hun jævnligt er kommet med ubrugelige råd.

Nu har Camille Cloud altså fået sin egen bog. Den er sjov. Men Knutzon skriver ikke for at være sjov. For hende er Camille og brevkasseformen en måde og en form at samtale om, hvad det vil sige at være menneske.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden