0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Hør podcast: Marianne blev mor - uden at have et barn at give sin kærlighed til

I sæsonens første afsnit af ’Plus En’ kan du høre Marianne og Stephans fortælling om sorgen over at miste et barn kun få timer efter fødslen.

Henriette Dæhli
Foto: Henriette Dæhli

På væggen i Marianne og Stephans lejlighed hænger denne tegning af Esther, som de fik lavet, efter de mistede hende.

Plus En
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Plus En
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Plus en

#13: Mit usynlige barn, Esther
#13: Mit usynlige barn, Esther

Henter…

»Jordemoderen kom ind med en trækasse, der allermest lignede en kasse, man kommer vin i. Det er simpelthen det værste, jeg nogensinde har oplevet. At tage fra hospitalet uden det barn, du lige har født og har siddet med«, fortæller Marianne, som er en ud af de 2.000 kvinder, der hvert år mister deres barn i den sidste del af graviditeten eller ved fødslen.

I podcasten sætter Marianne ikke bare ord på sorgen over at miste et barn. Hun beskriver også den overvældende og magtesløse følelse det er at blive mor til et, for hende selv og omverdenen, usynligt barn, som det ikke er muligt at give kærlighed til:

»Mange glemmer i en samtale, at jeg faktisk også har de følelser, som de har, men jeg kan ikke give den kærlighed til mit barn, som de kan til deres«.

Hør Marianne og Stephan fortælle deres personlige historie om at blive forældre til deres usynlige barn, Esther, om en stærkere kærlighed til hinanden og om ikke at blive opfattet som forældre. Men lyt også til en fortælling om håb og fremtid og om at indfri et løfte, forældrene gav Esther ved fødslen:

»Jeg kan huske, at vi sagde til hende, at hun får en lillebror eller lillesøster en dag. Det lovede vi hende, at hun nok skulle få«.

Og det fik Esther. Lillebroren August.

Se teaservideoen, hvor du kan se billeder af Stephan og Marianne og deres minder om Esther. Tegning: Karen Bøhrnsen. Foto: Henriette Dæhli

Medvirkende: Marianne Paabøl Christensen og Stephan Marius Voss Aynsley

Historien er lavet af: Signe Thomsen

Produceret af: Hanne Budtz-Jørgensen

Vært: Hanne Budtz-Jørgensen

Redaktion: Kathrine Eggert Wadsholt og Sille Westphal

Jingle: Sandra Boss

Læs mere:

Annonce

Læs mere