Foto: Halfdan Pisket
Ringbindsattentatet

Fjerde afsnit af Ringbindsattentatet: Den Rygende Pistol

Lyt til neglebidende podcastdokukrimi i vintermørket: I et af Danmarks mest mærkværdige attentatsager fra midtfirserne er Rejseholdets Kurt Kragh ved at gå kold i sagen om et sindrigt konstrueret ringbindsvåben. Men så ringer telefonen...

Ringbindsattentatet

Rejseholdets erfaring siger, at der helst skal være et gennembrud i en sag efter 2-3 uger.

Men der er nu gået halvanden måned siden Bent blev skudt i maven af en ombygget 6,35 mm Reck Commander gemt i et ringbind, og efterforsker Kurt Kragh og kollegerne er stadig på bar bund.

Da humøret er på sit laveste på Rejseholdets midlertidige politistation i Helsingør, ringer telefonen med et nyt og lovende spor i sagen.

Gå ikke glip krimidokuserien om et ringbindsattentat, der i slutfirserne forundrede og fascinerede Danmark, og som podcastkollektivet Third Ears Tim Hinman og Krister Moltzen nu fortæller på lyd for Politiken - og så levende, neglebidende, hjernevridende og underholdende som tænkeligt muligt.

Er du først hoppet på vognen nu? Så start ved begyndelsen...

Hør fjerde afsnit her:

Afsnit tre:

Afsnit to:

Afsnit et:

Hør også alle dokumentarer af Third Ear for Politiken på vores sektionsside politiken.dk/podcast, i bl.a. iTunes og i Politikens nye, optimerede version af vores app 'Politiken Podcast', der indeholder alle vores dokumentarer og magasiner og kan hentes i app store.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce