0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fjerde afsnit af Ringbindsattentatet: Den Rygende Pistol

Lyt til neglebidende podcastdokukrimi i vintermørket: I et af Danmarks mest mærkværdige attentatsager fra midtfirserne er Rejseholdets Kurt Kragh ved at gå kold i sagen om et sindrigt konstrueret ringbindsvåben. Men så ringer telefonen...

Halfdan Pisket
Foto: Halfdan Pisket
Ringbindsattentatet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Ringbindsattentatet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Rejseholdets erfaring siger, at der helst skal være et gennembrud i en sag efter 2-3 uger.

Men der er nu gået halvanden måned siden Bent blev skudt i maven af en ombygget 6,35 mm Reck Commander gemt i et ringbind, og efterforsker Kurt Kragh og kollegerne er stadig på bar bund.

Da humøret er på sit laveste på Rejseholdets midlertidige politistation i Helsingør, ringer telefonen med et nyt og lovende spor i sagen.

Gå ikke glip krimidokuserien om et ringbindsattentat, der i slutfirserne forundrede og fascinerede Danmark, og som podcastkollektivet Third Ears Tim Hinman og Krister Moltzen nu fortæller på lyd for Politiken - og så levende, neglebidende, hjernevridende og underholdende som tænkeligt muligt.

Er du først hoppet på vognen nu? Så start ved begyndelsen...

Hør fjerde afsnit her:

Afsnit tre:

Afsnit to:

Afsnit et:

Hør også alle dokumentarer af Third Ear for Politiken på vores sektionsside politiken.dk/podcast, i bl.a. iTunes og i Politikens nye, optimerede version af vores app 'Politiken Podcast', der indeholder alle vores dokumentarer og magasiner og kan hentes i app store.

Læs mere: