0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Andet afsnit af Ringbindsattentatet: Hvor det hele starter

I et af Danmarkshistoriens mest mærkværdige kriminalsager fra midtfirserne er Rejseholdets Kurt Kragh nu på overarbejde. Var forsøget på at slå Bent ihjel med et ringbind personligt eller professionelt?

Ringbindsattentatet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Ringbindsattentatet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nu kan du høre andet afsnit af Politiken og podcastkollektivet Third Ears ugentlige dokumentar-krimiserie om en af landets mest mærkværdige forbrydelser.

Serien er en vaskeægte »hvem-gjorde-det«-historie fra slutfirsernes udkants-Danmark med et hav af mistænkte, komplicerede motiver, en snu kriminalassistent og et spektakulært mordforsøg.

I første afsnit forsøgte nogen at slå Bent ihjel ved at skjule en skarpladt pistol i et ringbind. Bent lå såret på sin kærestes køkkengulv og udarbejdede en liste over folk, der måske gerne vil ham til livs.

Nu vokser listen af mistænkte, mens rejseholdets udsendte Kurt Kragh forsøger at finde et holdbart motiv. Men hvor skal han starte med at lede efter sin gerningsmand eller -kvinde?

Er han/hun at finde blandt Bents nærmeste eller måske imellem Bents forretningsforbindelser?

Er det her personligt eller professionelt?

Hørt andet afsnit her:

Hør første afsnit her:

Hør også alle dokumentarer med Third Ear for Politiken på vores sektionside politiken.dk/podcast i bl.a. iTunes og i Politikens app 'Politiken Podcast', der indeholder alle vores dokumentarer og magasiner og som kan hentes i app store.

Læs mere: