Ringbindsattentatet

Andet afsnit af Ringbindsattentatet: Hvor det hele starter

I et af Danmarkshistoriens mest mærkværdige kriminalsager fra midtfirserne er Rejseholdets Kurt Kragh nu på overarbejde. Var forsøget på at slå Bent ihjel med et ringbind personligt eller professionelt?

Ringbindsattentatet

Nu kan du høre andet afsnit af Politiken og podcastkollektivet Third Ears ugentlige dokumentar-krimiserie om en af landets mest mærkværdige forbrydelser.

Serien er en vaskeægte »hvem-gjorde-det«-historie fra slutfirsernes udkants-Danmark med et hav af mistænkte, komplicerede motiver, en snu kriminalassistent og et spektakulært mordforsøg.

I første afsnit forsøgte nogen at slå Bent ihjel ved at skjule en skarpladt pistol i et ringbind. Bent lå såret på sin kærestes køkkengulv og udarbejdede en liste over folk, der måske gerne vil ham til livs.

Nu vokser listen af mistænkte, mens rejseholdets udsendte Kurt Kragh forsøger at finde et holdbart motiv. Men hvor skal han starte med at lede efter sin gerningsmand eller -kvinde?

Er han/hun at finde blandt Bents nærmeste eller måske imellem Bents forretningsforbindelser?

Er det her personligt eller professionelt?

Hørt andet afsnit her:

Hør første afsnit her:

Hør også alle dokumentarer med Third Ear for Politiken på vores sektionside politiken.dk/podcast i bl.a. iTunes og i Politikens app 'Politiken Podcast', der indeholder alle vores dokumentarer og magasiner og som kan hentes i app store.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce