Fjender. Nogen lagde en eftermiddag en brun pakke med et dødsensfarligt ringbind på Bents bil. Men hvem? Følg Third Ears sande historie fra slutfirsernes udkants-Danmark uge efter uge...
Foto: Halfdan Pisket

Fjender. Nogen lagde en eftermiddag en brun pakke med et dødsensfarligt ringbind på Bents bil. Men hvem? Følg Third Ears sande historie fra slutfirsernes udkants-Danmark uge efter uge...

Third Ear

Var det Anne?

Hvad gør det ved Bent og Annes forhold at politiet mistænker Anne for at have forsøgt at slå Bent ihjel? Hør tredje afsnit af Third Ears dokumentariske podcastkrimiserie, Ringbindsattentatet.

Third Ear

Nu kan du høre tredje afsnit af podcastkollektivet Third Ears dokumentariske firserkrimiserie på podcast for Politiken, Ringbindsattentatet.

Krister Moltzen og Tim Hinman opruller uge efter uge historien om et attentatforsøg i et data-mijø i slut-firserne.

Efterhånden er alle dem, der er tættest på Bent, mistænkt for at have konstrueret det ringbind med snoretræk og pistol, der var tæt på at blive Bents endeligt.

Det kunne være hans kæreste Anne, hendes eks-mand eller Annes søn, Brian. Et nyt spor i sagen tyder i hvert fald på, at ringbindet kommer fra et sted tæt på hjem.

Men hvad gør det ved Bent og Annes forhold at politiet mistænker hende for at have forsøgt at slå ham ihjel?

Hvad gør det ved forholdet til teenagesønnen Brian at Bent mistænker ham?

Og hvorfor er politiet pludseligt så interesseret i Bents interesse for skydevåben?

Hør tredje afsnit her:

Hørt andet afsnit her:

Hør første afsnit her:

Hør også alle dokumentarer af Third Ear for Politiken på vores sektionsside politiken.dk/podcast, i bl.a. iTunes og i Politikens app 'Politiken Podcast', der indeholder alle vores dokumentarer og magasiner og kan hentes i app store.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce