Foto: Halfdan Pisket
Third Ear

Femte og afslørende afsnit af Ringbindsattentatet: De pæne mænd

Sæt dig godt til rette i julemørket og hør det længe ventede femte afsnit af fem i Third Ears neglebidende podcastkrimi. Der er omsider en hovedmistænkt i sagen om et ringbind med indbygget pistol. Men hvem? Og hvad mangler vi mere at få at vide?

Third Ear

Hvis ikke du allerede er sprunget på Third Ears dokukrimiserie fra 80'ernes udkants-Danmark, så gør det nu.

'Ringbindsattentatet', kalder fortæller Krister Moltzen og hans trofaste lydkollega, Tim Hinman, serien. Det var også det navn, som Rejseholdet gav et mærkværdigt mordforsøg tilbage i slutfirserne. Og det er den historie, som Third Ear med interviews, speak og lydeffekter gør til medrivende fortælling.

Sæt dig godt til rette i en lænestol og skru godt op for højtalerne. Tag krimiserien med på togtur til jule-Jylland. Eller gå en skummel tur i mørket med den i hørebøfferne. Og start fra starten. Du vil ikke fortryde det.

Seneste og femte afsnit hedder: De pæne mænd.

Nu har Rejseholdet omsider en hovedmistænkt i sagen om et ringbind bygget om til en attentatmaskine. Det er taxachaufførens elskerindes bror… men hvem er det?

Og hvilken interesse har han i på avanceret vis at skyde Bent Skjold Nielsen i maven?

I dette afsnit af 'Ringbindsattentatet' melder et nyt vidne sig på banen, der vil vende op og ned på denne mordforsøgsudredning. Og en historie, som Kurt Kragh og kollegerne fra Rejseholdet slet ikke har kunne forestillet sig, vil tone frem af mørket.

OG så er der også lige én anden ting, som fortæller Krister Moltzen ikke har fortalt…

Hør femte og seneste afsnit her:

Hør fjerde afsnit her:

Afsnit tre:

Afsnit to:

Afsnit et:

Hør også alle dokumentarer af Third Ear for Politiken på vores sektionsside politiken.dk/podcast, i bl.a. iTunes og i Politikens nye, optimerede version af vores app 'Politiken Podcast', der indeholder alle vores dokumentarer og magasiner og kan hentes i app store.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce