0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Femte og afslørende afsnit af Ringbindsattentatet: De pæne mænd

Sæt dig godt til rette i julemørket og hør det længe ventede femte afsnit af fem i Third Ears neglebidende podcastkrimi. Der er omsider en hovedmistænkt i sagen om et ringbind med indbygget pistol. Men hvem? Og hvad mangler vi mere at få at vide?

Halfdan Pisket
Foto: Halfdan Pisket
Third Ear
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Third Ear
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvis ikke du allerede er sprunget på Third Ears dokukrimiserie fra 80'ernes udkants-Danmark, så gør det nu.

'Ringbindsattentatet', kalder fortæller Krister Moltzen og hans trofaste lydkollega, Tim Hinman, serien. Det var også det navn, som Rejseholdet gav et mærkværdigt mordforsøg tilbage i slutfirserne. Og det er den historie, som Third Ear med interviews, speak og lydeffekter gør til medrivende fortælling.

Sæt dig godt til rette i en lænestol og skru godt op for højtalerne. Tag krimiserien med på togtur til jule-Jylland. Eller gå en skummel tur i mørket med den i hørebøfferne. Og start fra starten. Du vil ikke fortryde det.

Seneste og femte afsnit hedder: De pæne mænd.

Nu har Rejseholdet omsider en hovedmistænkt i sagen om et ringbind bygget om til en attentatmaskine. Det er taxachaufførens elskerindes bror… men hvem er det?

Og hvilken interesse har han i på avanceret vis at skyde Bent Skjold Nielsen i maven?

I dette afsnit af 'Ringbindsattentatet' melder et nyt vidne sig på banen, der vil vende op og ned på denne mordforsøgsudredning. Og en historie, som Kurt Kragh og kollegerne fra Rejseholdet slet ikke har kunne forestillet sig, vil tone frem af mørket.

OG så er der også lige én anden ting, som fortæller Krister Moltzen ikke har fortalt…

Hør femte og seneste afsnit her:

Hør fjerde afsnit her:

Afsnit tre:

Afsnit to:

Afsnit et:

Hør også alle dokumentarer af Third Ear for Politiken på vores sektionsside politiken.dk/podcast, i bl.a. iTunes og i Politikens nye, optimerede version af vores app 'Politiken Podcast', der indeholder alle vores dokumentarer og magasiner og kan hentes i app store.