0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Karin Møller-Olsen
Foto: Karin Møller-Olsen

Vi plukker skvalderkål, der senere serveres med stegte aborrefileter, rodfrugtmos og rørt smør med ramsløg.

På sanketur i Skåne: Pluk dig til en femretters menu med et strejf af gourmet

Bare fordi man tilbereder og spiser sin mad i naturen, behøver man ikke at nøjes med pølser over bål og suppe på en pind. Det kan sagtens være en femretters menu med strejf af gourmet. Og sådan var det, da Politiken var med på en spiselig skovtur i hjertet af Skåne med lokale guider.

FOR ABONNENTER

Brændenælderne kommer i stedet i suppen, hvor de ikke brænder, men smager lidt hen ad spinat. Og den grønne salat bliver komponeret af døvnælder, skvalderkål, bøgeblade og fuglegræs samt guldnælde, der med smukke gule læbeblomster gør godt for både smagen og øjnene.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts