0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opfør dig som en indfødt: 5 gode regler at følge, når du igen kan rejse til Syditalien

Italiens sydlige regioner rummer et netværk af ritualer og vaner, som danskere måske kan lære noget af. Her er 5 regler, som er gode at følge, når turen atter kan gå til Italien.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ty Stange
Foto: Ty Stange
Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1Plej den hellige fordøjelse. Fordøjelsen er et af de emner, som optager italienerne mest i hverdagen. Hvert måltid er komponeret efter nedarvet viden om, hvordan man bedst lemper maden gennem kroppen uden mavepine: Spis antipasti med citronsaft, bladselleri og fennikel – det forbereder mavesafterne, mens man bagefter adskiller kulhydrater og tunge proteiner ved at spise pastaen før kødet.

I din salat vil agurken altid være uden skræl og kerner, da begge dele anses for at være svagt giftige. En afsluttende kaffe stimulerer fordøjelsen og ’lukker maven’.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce