0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Ny vandrerute på Bornholm: På to ben tværs over øen

Bornholm har længe kunnet prale af en veletableret vandrerute hele vejen rundt om øen. Fra dette efterår kan man også gå tværs over øen ad den 67 kilometer lange Højlyngsstien. Politiken har prøvegået den.

FOR ABONNENTER

Der står et får lige foran mig. Det tager ikke meget notits af mig, gumler bare på det tørre græs, der vokser i det kuperede og klippede landskab her neden for ruinerne af Hammershus. At det græsser lige ved siden af en stolpe, som er udstyret med et helt nyt og stadig skinnende piktogram af en vandrende mand, fjerner ikke dyrets opmærksomhed fra festmåltidet.

Piktogrammet er en af mange afmærkninger på Højlyngsstien. Den nyanlagte vandrerute, som snor sig fra det nordlige Bornholm ned gennem den såkaldt Grønne Bølge til Almindingen og videre mod sydvest gennem Paradisbakkerne og ender ved Årsdale på kysten.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Artiklen er låst – Sådan kommer du videre:
Du er her
Vil du have adgang?
NEJ
JA
Vil du tillade dataindsamling?
NEJ
JA
Køb abonnement

Som abonnent kan du tilpasse hvilken data, der indsamles.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.