0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hoteltjek: Gourmethalløj på dansk badehotel

Stammershalle badehotel på Bornholm byder på gammeldags badehotelsstemning

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Poul Husted
Foto: Poul Husted

Idyllisk. Hotellet er en klasse for sig. Stammershalle Badehotel ligger billedskønt, og indenfor lever kokken Daniel Kruses gastronomi uden problemer op til udsigten.

Ferie i Danmark

En mølædt, udstoppet løveunge fra 1935 i opholdsstuen minder om Stammershalle Badehotels fortid som kurhotel med tyske ejere og egen zoologisk have, men ellers er der intet mølædt eller forstokket over Stammershalle mellem Tejn og Gudhjem på det nordøstlige Bornholm.

Den gammeldags badehotelstemning med kig til tre store bautasten på klippekysten, Østersøen og Christiansø i klart vejr indfinder sig straks, men den store attraktion er køkkenet under ledelse af Årets Kok i 2012, Daniel Kruse.

Nr. 16 i kategori 2 er enkelt indrettet, men har ovennævnte udsigt, så der er ingen grund til at tænde for fladskærms-tv’et. Udenfor har svalerne reder, men må fortrække i 2014, når nr. 16 får en lille terrasse ud mod havet.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere