0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Rejsefeberen dæmper sig i fransk tidslomme på Vesterbro

Selv om du måske har droppet sommerferien sydpå i år, kan du sagtens få masser af feriestemning lige her i byen. Denne uge tager vi dig med på Danmarks mindste hotel, Central Hotel & Café, på Vesterbro.

FOR ABONNENTER

Er du en af dem, der helt har droppet udlandsrejsen sydpå i år, kan du alligevel godt finde stemningen af sommerlune Paris lige her i København.

Hver uge i løbet af sommeren guider vi dig til et nyt sted, så du med lidt mere ro i maven kan sige hello, staycation. Og hvis du er en af dem, der tror, at vores ferier bliver anderledes også i årene fremover, kan det jo inspirere dig til ferien både i år, næste år, og hvem ved hvor længe.

Cirka tre gange om dagen lægger 65-årige Troels Werner Hansen vejen forbi cafeen, der også fungerer som hotellets reception. Han kalder sig selv ’professionel livsnyder’ og lægger dagligt omkring 1.000-1.500 kroner på at spise ude. En del af dem lander her i ’den lille café’ eller på ’hotellet’, som han også kalder stedet. Han er vild med Paris, hvor han var fire gange sidste år, men nu har corona fået ham til at blive hjemme.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden