0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Campervanen Volkswagen California kan have plads til fire personer. To kan sove på taget i teltet og to på sæderne, der kan lægges ned.

Amager rundt: Hold staycation på toppen af en campervan

Selv om du måske har droppet sommerferien sydpå i år, kan du sagtens få masser af feriestemning lige her i byen. Denne uge tager vi dig med i campervan på råkolde Amager.

FOR ABONNENTER

Det grå tag løfter sig langsomt over vores hoveder. En tynd, grå dug folder sig ud og forvandler sig til et lille telt på bilens tag. Vupti, en soveplads til to. Vi retter på hynden, glatter et lagen ud over, kaster soveposer ind og hopper op i hulen med afsæt fra førersædets nakkestøtte. Nedenunder har vi lagt sæderne ned, så det også fungerer som en opredning for to.

Vi er fire veninder, der er taget på roadtrip på Amager i ’campingbussen’ Volkswagen California, der med lidt rykken rundt og et par tryk i displayet nemt kan laves om til et lille hotelværelse på fire hjul.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts