0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Det gamle styrerum er nu indrettet til luksuriøs lounge med direkte udsigte til Svanemølle Bugt.

I en kran i Nordhavn kan du holde ferie 14 meter over jorden

Selv om du måske har vinket farvel til sommerferien 2020, kan du få masser af feriestemning lige her i byen. Denne uge tager vi dig med på etværelseshotellet The Krane på spidsen af Nordhavn, hvor gæster overnatter i en tidligere kulkrans maskinrum.

FOR ABONNENTER

En nat i et 40 kvadratmeter stort værelse, hvor alt er sort og koksgråt som kulkranens dna. Både gulvet, søjlerne og barskabene, der går fra gulv til loft. Selv det sorte Bang & Olufsen-fladskærms-tv, hvor gæster streamer serier på Netflix og HBO, går i ét med de mørke vægge. Kun den kridhvide seng, de hvide badekåber og matchende håndklæder bryder det mørke look. Indretningen er bare gennemført. Coffee table-bøgerne ligger med præcis 20 centimeters mellemrum på en daybed. Kikkerten står klar i vindueskarmen til at kigge på fugle eller udspionere folk på havnen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden