Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Udsigt. Uanset om man er all inclusive-gæst eller har en anden type forplejning, indgår udsigten fra restauranten som en bonus.
Foto: Kåre Welinder

Udsigt. Uanset om man er all inclusive-gæst eller har en anden type forplejning, indgår udsigten fra restauranten som en bonus.

Hoteller
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hoteltjek: Her er gæsten ikke en vare med all inclusive-armbånd

Stort resort på Kos har udsigt over Ægæerhavet, lokal mad og hjælpsomme ansatte.

Hoteller
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En idé om at sælge sig selv på enestående udsigt frem for beliggenhed ved vandet blev en succes for familien bag Aegean View på Kos.

Aegean View Aqua Resort, som er det fulde, firestjernede navn, startede beskedent med 19 lejligheder i 2001, men er siden udvidet til 153 værelser, 12 pools og et vandland, fordelt over flere niveauer på en bjergskråning med udsigt over Ægæerhavet og de omkringliggende øer.

Hotellets grundidé er ikke at behandle gæsterne som en vare, og derfor ser man ingen bære klassiske all inclusive-armbånd. Personalet og familien bag hotellet må derfor lære gæsterne at kende, fordi ikke alle bestiller all inclusive.

Alt dette er med til, at man føler sig personligt værdsat, og alle ansatte er så hjælpsomme, at de næsten bliver kede af det, hvis man selv bærer sin kuffert fra værelset til receptionen før afrejse. Små golfbiler henter og bringer i døgndrift både gæster og bagage rundt på det store ressort, hvor det tager lidt tid at lære et labyrintisk stisystem at kende.

De mange pools er dog placeret således, at ingen gæster har langt til en morgendukkert fra terrassen.

Ressortet har seks værelsestyper, der inkluderer almindelige dobbeltværelser og store familielejligheder. Rejser boede i en såkaldt family suite, der er en lejlighed i to etager med massagebad, stor terrasse og direkte udgang til pool og sol-himmelsenge. Eneste indvending er, at wi-fi ikke virkede optimalt.

Mad og drikke

Aldrig har jeg smagt så sprøde agurker og lækker ost som det, Aegean View frembringer på eget landbrug, som familien arvede for år tilbage. I dag er Aegean View 80 procent selvforsynende, men man regner med at nå 100 procent i år.

En overnatning i familiesuiten, der er den dyreste kategori på Aegean View, koster ca. 600 kroner per person per nat i højsæsonen. Generelt ydes der mange gode rabatter.

Rejser var inviteret af Apollo Rejser.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden