0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Friturestegte chokoladebarer er kult i kiltens hjemland

I Skotland frituresteger de stort set alt - inklusiv chokoladebarer som Mars og ananas. Turengårtil.dk tog en bid af den noget klæge ret.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Poul Husted
Foto: Poul Husted

MUMS. I Skotland elsker de at friturestege snart sagt alting. Blandt andet chokoladebarer.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En Mars Bar kan lade energidepoterne op, men hvorfor ikke prøve den populære chokoladebar friturestegt? Lyder det ulækkert? Det synes skotterne i hvert fald ikke, for i kiltens hjemland er friturestegte Marsbarer blevet kult.

Turengårtil.dk prøvesmagte chokoladeretten hos Marco’s i nummer 62 på Justice Mill Lane i Aberdeen.

De to rumænske brødre Ciprian og Ionut fra Transsylvanien fortalte gladeligt, at Mars Baren helst skal være kold og dyppes i en beignetdej, hvorefter den frituresteges.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce