0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Skiløbernes bibel kan spare rejsende mange penge

'Where to Ski and Snowboard 2015' fortæller om skileje, destinationer og priser.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Thomas Borberg (Arkivfoto)
Foto: Thomas Borberg (Arkivfoto)

Fouragering. Skiløbere slår mave efter at have nydt et måltid på en restaurant nær La Rosière i de franske alper. Der kan imidlertid spares mange penge ved selv at lave maden på skiferien.

Sne og ski
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sne og ski
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Bare 125 kilometer kan gøre en stor forskel på prisen for mad, drikke og liftpas, når skiløberne vælger deres feriedestination.

I Italiens Monte Rosa skal skifolket budgettere med 955 kroner for seks dage, mens beløbet på den anden side af bjergene i Frankrigs Courchevel er 1.815 kroner.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere