Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Pas på. Kæledyr er hverken de  tilsyneladende dorske alligatorer  i Everglades sumpe eller dem på Everglades Alligator Farm. Derfor er det klogt at tage advarselsskiltene alvorligt.
Foto: POUL HUSTED

Pas på. Kæledyr er hverken de tilsyneladende dorske alligatorer i Everglades sumpe eller dem på Everglades Alligator Farm. Derfor er det klogt at tage advarselsskiltene alvorligt.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Her kan du klappe en alligator og kysse en delfin

I det sydlige Florida kan man opleve den vilde og barske natur i sumpområdet Everglades eller under mere ordnede, men også mere friserede forhold på alligatorfarme og i akvarier.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Lad være med at stikke hænderne ned i vandet under turen ud i Everglades. Jeg er selv engang blevet bidt af en alligator i hånden, da jeg var ved lægge båden til kaj og ikke ude i sumpen af siv, hvor alligatorerne ellers lever deres liv. Oplevelsen skræmte mig virkelig«.

Med sit store buskede overskæg og sine næsten tandløse gummer ser Mike Stram ellers ud til at have oplevet lidt af hvert og ikke at være sådan at skræmme, men alligatorer har han respekt for.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden