0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

USA-ekspert: Her er fem gode BBQ-steder i sydstaterne

BBQ er nærmest en religion i det sydlige USA. Opskriften er enkel: Man griller et dyr ved svag varme i land tid. Her er fem bud på gode BBQ-steder i det sydlige USA.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
www.craftsmeats.com
Foto: www.craftsmeats.com

UDENDØRS. Micklewait Craft Meats er en madvogn, der står i en lille park med egen parkeringsplads.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For nyligt ramte pulled pork de danske smagsløg for fuld kraft, og nærmest over nat var der pulled pork på menuen i hele skalaen fra burgerbaren til den etablerede restaurant og nede i slagterens køledisk.

Det er også en let og billig ret at lave selv – man tager et stykke irregulært svin, gerne skulderen, gnider det evt. med lidt krydderier og putter det i ovnen eller lægger det på grillen ved lav varme i lang tid. Når det er færdigt river man det med en gaffel, så det trevler – deraf navnet 'trukket gris'.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere