Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Soul food. Scott Fitzsimons (th) fra gadekøkkenet 'A little bit of smoke' afslører ingredienserne for Brett Burmeister i sydstatsretten Hogpile: sortøjede bønner, coleslaw, pulled pork og rød barbecuesauce.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nordamerikansk by er ét stort øl- og madtempel

Portland vælter sig nærmeste i mikrobryggerier og er den amerikanske by med flest restauranter per indbygger.

Storby og kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Storbyen i den amerikanske vestkyststat Oregon er især kendt for sine gadekøkkener, men har blandt andet også godt øl og masser af roser.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden