Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hongkong er en blanding mellem østen og vesten.
Foto: Arkivfoto

Hongkong er en blanding mellem østen og vesten.

Hele Kina
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

5 magiske oplevelser i Hongkong

Svimlende panoramatur, hestevæddeløb og spændende restauranter. Få fem tips til oplevelser du skal prøve i den kinesiske storby her.

Hele Kina
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

God landing på skydækket Tag hele den 7 mio. store metropol ind fra toppen af The Peninsula Hotel og tjek ind på Restaurant Felix. Bag de store panoramavinduer på 28. etage er der berusende vue ned over byens flakkende lyshav, og indenfor har den franske designer Philippe Starck sørget for at sanserne stimuleres maksimalt. Restaurant Felix, Salisbury Rd, Kowloon.


Spil på heste
Hestevæddeløb er kæmpestort i den gamle britiske kronkoloni. Hvert år besøger mere end 2 mio. mennesker storbyens to væddeløbsbaner. Størst er Hong Kong Jockey Club i Sha Tin, som har plads til 80.000 elektrificerede og adrenalintændte tilskuere der med store indsatser, seriøse kenderminer, hujen og piften bringer heste og jockeys gennem kurverne frem til mål.
The Hong Kong Jockey Club, 6/F Central Complex, Sha Tin.


På rullebånd gennem Hongkong
Gennem snævre, stejle gader, forbi små cafeer, klos op ad butikker, langs spændende restauranter og eksklusive boliger. Med sine 800 meter er Hong Kongs overdækkede rulletrappesystem verdens længste og en overraskende, anderledes og afslappende måde at opleve den asiatiske storby på.
Mid-Levels Escalators, Des Voeux Road Central.


I himlen med Buddha
Snup en svimlende panoramatur med Ngong Ping Cable Car over Det Sydkinesiske Hav fra Tung Chung til Ngong Ping – for enden af den 5,7 km lange kabelbane venter verdens største udendørs Buddha-figur i skydækket - i vanlig mild facon.
Ngong Ping Cable Car, Tung Chung.


Den perfekte afslutning

Inden for i Chek Lap Kok-lufthavnen, der er designet af den britiske stjernearkitekt Norman Foster, er der mennesker i transit, fantastiske shoppingmuligheder og masser af steder med fri Internet. Det gælder også på restaurantdynastiet Café Deco, som desuden tilbyder lækker mad, live jazz og udsyn til det sydkinesiske hav. Et perfekt farvel til Hong Kong. Café Deco, Chek Lap Kok International Airport.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden