Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Bornholm
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

På vej til Bornholm? Her er 12 kulinariske fornøjelser

Du behøver ikke at bevæge dig langt væk fra Folkemødet i Allinge for at spise god mad med en portion storslået natur til.

Bornholm
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

At man kan spise og drikke sig gennem Bornholm, er efterhånden en gammel sandhed. Og øen i Østersøen er mere end håndlavet lakrids, karameller, vingummi og is med smag af sæsonens friskplukkede bær. Både nye og gamle spisesteder bliver ved med at byde på nye fortolkninger af øens råvarer. Hjemmelavede øl med smag af egnens urter, vin og saft fra øens frugttræer, nænsomt kværnet hvedemel fra egne marker, som bliver til pasta. Og fisk, selvfølgelig. Ingen bornholmsk by eller flække uden mindst ét røgeri, hvor man trods modeluner altid kan få den gamle klassiker røget sild, som ingen andre steder i landet smager lige så meget af solskin.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Jens Hjalte Løgstrup

Hvad er det, der er rød som en Ferrari og kører på skinner?  En skinnecykel mellem Allingåbro og Randers

Nye grønne vaner eller grøn likør?  Læserne kommer med deres bedste tip til Midt- og Østjylland

Siden nonnerne forlod slottet i kølvandet på et mystisk dødsfald, er det blevet omdannet til pensionat og hotel

Morten Langkilde

Tag på underjordisk safari i Jylland

Eva Holtegaard-Kasler

Smagsoplevelser i Djursland:  Spis tang, vegetarisk eller traditionel dansk mad

Jens Hjalte Løgstrup

Sæt smartphonen på lydløs, og snup en dag 'alene' i den midtjyske vildmark

Roald Als/POLITIKEN

Dannelsesrejsen:  Kan et roadtrip til Jylland afhjælpe Roald Als' kolossale uvidenhed om hovedlandet?

Anne Louise Leth

En dag ved Randers Fjord:   Du kan komme til at følges med en sæl eller en havørn

Stine Daugaard

Få Danmarks glemte perle for dig selv

Roald Als/POLITIKEN

Roald Als på dannelses­rejse i Jylland:  »Hold nu kæft, Gorm. Det er Jylland. Det er nok til at overse«

Jørgen Schytte/Foto: Visit Denmark

Byerne syd for Aalborg er et besøg værd

Morten Langkilde

Gå på opdagelse i Mols Bjerge

Morten Langkilde

Her finder du Danmarks svar på Indiana Jones

Anne Bech

12 oplevelser i Aarhus:  Hvasådær? Er der noget at vente på?

Anne Louise Leth

1. december:   Sådan skal du opleve julen i Aarhus

Jørgen Schytte/Visit Denmark

Trav på Jyllands tud

Per Folkver

Ørkenen på Danmarks mest isolerede ø gemmer på overraskelser

Aarhus Street Food

New York Times i Aarhus:  Endelig får man ordentlig mexicansk mad i Europa

Per Folkver

Hoteltjek:  Svineavler blev krofatter på Anholt