Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mathias Christensen
Foto: Mathias Christensen

RÅT. Tatar hos Manfreds regnes blandt byens bedste.

København
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lørdag og søndag på Nørrebro

Smag verdens bedste øl, besøg Den Røde Plads og tag på skovtur a la Nørrebro.

København
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Nordisk Brødhus er et godt sted at starte dagen. I det let kaotiske og meget ustylede lokale på Rantzausgade med gæsternes skriblerier på væggene og melsække på gulvet rumsterer ejeren Lennart Ribers rundt med mel i hovedet, store armbevægelser og dumsmarte bemærkninger til alle, der er i humør til sådan nogle. Og får ind imellem tid til at hive Københavns bedste brød ud af sin store brændefyrede stenovn – brødet er i øvrigt baseret på en surdej, Lennart har haft, siden han var 14.

Orker du ikke klassisk brunch i al dens melonskive-akaciehonning-vindrue-agtige opstyltethed, serverer Nordisk Brødhus den perfekte morgenmad: brød fra stenovnen, skinke, ost, smør, et blødkogt æg og kaffe. That’s it, og det er alt, hvad du behøver.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden