0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Matthew Childs/Ritzau Scanpix
Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix

Den danske kvartet ses her i aktion under mandagens kvalifikation i 4.000 meter holdforfølgelsesløb.

Britisk cykellegende stikker til danske OL-favoritters tapebrug

Følg strømmen af nyheder fra de olympiske lege i Tokyo.

FOR ABONNENTER

Banecykling. Det danske hold i 4.000 meter holdforfølgelsesløb var hurtigst af alle i kvalifikationen mandag ved OL i Tokyo. Danskerne skal tirsdag i første runde møde Storbritanniens hold, der har vundet guld i disciplinen ved de tre seneste OL, og som kørte i fjerdebedste tid mandag. Men forud for duellen, hvor vinderen avancerer til finalen, sår en af britisk cyklings legendariske skikkelser tvivl om, hvorvidt danskerne har optimeret deres præstation på en knap så fin måde.

»Alle ryttere med den samme skade på begge ben har brug for ’medical tape’ (sportstape, red.) på forsiden af begge ben, hvilket tilfældigvis er præcist dér, hvor det vil være en aerodynamisk fordel«, skriver Chris Boardman på Twitter. OL-guldvinderen i 4.000 meter individuelt forfølgelsesløb ved OL i Barcelona i 1992 peger på, at de danske ryttere under kvalifikationen bar tape på begge skinneben, som gik op til under knæet.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement