Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
John Sibley/Ritzau Scanpix
Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix

Paul Pogba (tv. sammen med Ashley Young) lagde op til det første mål mod Chelsea og var med i opspillet til det andet, som han selv scorede.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Solskjærs magi vender hurtigt tilbage med Pogba som tryllekunstneren

Manchester United fik pokalrevanche for sidste sæsons nederlag i FA Cup-finalen til Chelsea.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Var magien væk, og hele euforien stivnet, da Paris SG i sidste uge i Champins League afsporede Manchester United og tildelte Ole Gunnar Solskjær det første nederlag som midlertidig lokomotivfører for den berømte klub?

Niks og nej.

6 dage senere er Manchester United-toget tilbage på det hurtigt futtende sejrsspor og tre stationer fra et af de eftertragtede trofæer, da det i FA Cuppen blev 2-0 over tøffende Chelsea. Endda på Stamford Bridge, hvor de færreste har gjort succesfulde stop.

To fremragende indlæg og to lige så eminente hovedstød sikrede sejren, der scoringsmæssigt blev sikret i løbet af 14 minutter sidst i første halvleg, da Paul Pogba viste klassen efter at være blevet udvist i en skuffende indsats mod Paris SG.

Først satte Andre Herrera panden på et højt indlæg fra Paul Pogba, og siden var det den assisterende franskmand, der stod for enden af Marcus Rashfords aflevering og gjorde det til 2-0 - efter selv at have spillet bolden ud til Rashford.

Andreas Christensen tilbragte hele kampen på bænken for Chelsea, hvis næste opgave er ligacupfinalen på søndag mod Manchester City på Wembley, mens Manchester United møder Liverpool i Premier League.

Begge Manchesterklubber er også med i både FA Cuppen og Champions League, og de fik efter den sidste ottendedelsfinale begge en udekamp, da der blev trukket lod til kvartfinalerne.

De to tilbageværende Championship-hold, Millwall og Swansea, fik begge hjemmebane, mens Manchester United for tredje pokalkamp i træk skal på udebane mod et Premier League-hold. Efter udesejre over Arsenal og Chelsea skal Manchester United til Wolverhampton.

Manchester City skal til Wales og møde Swansea fra den næstbedste række.

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden