Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Allan Kuhn er færdig i Hobro og skuffet og ærgerlig. Men samtidig kan han godt forstå, at når holdet ligger sidst i tabellen og ikke kan lave mål, peger pilen på træneren. Det er de barske betingelser i fodboldbranchen

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvem bliver den næste? Det hører ligesom med til at være fodboldtræner, at man bliver fyret

I Hobro kom fyring nummer fire i Superligaen i denne sæson. Peter Sørensen, tidligere fyret i to klubber, træder til som afløser for Allan Kuhn, tidligere også fyret i Malmö FF.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

ALEXANDER ZORNIGER mandag. Allan Kuhn torsdag. Hvem bliver den næste? Fyresedlerne sidder åbenbart løst hos sportscheferne i Superligaen, hvor klubberne nu kan se, hvad vej vinder blæser, og nogle risikerer ikke at kunne leve op til målsætninger og forventninger for sæsonen. Før vinterpausen røg Morten Wieghorst i AaB og Claus Nørgaard i SønderjyskE. Fire er én færre end rekorden på fem i en sæson. Senest i 1999-2000 blev fem trænere sat fra bestillingen. Gode folk som Jens Plambech i OB, Ole Fritsen i Vejle, Peter Rudbæk i AGF. Ole Mørk i AB og Kim Brink i FCK.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden